Pianoles

Er zijn nog plekken op de donderdag. Meld u aan voor een gratis proefles!

Een enthousiaste en kundige docente komt bij u thuis om u of uw kind meer te leren over de piano. De lessen zijn op maat: er zijn niet veel leerlingen die dezelfde methode krijgen, en er komen veel verzoeknummers bij. Een goede technische en muzikale basis is namelijk belangrijk, maar nog belangrijker is dat u vanaf het begin plezier kunt beleven aan de pianoles. U heeft zelf ook wel een idee wat u graag wilt leren!

In deze ontdekkingsreis bied ik een landkaart door de ervaring die ik heb met allerlei muzikale stijlen. Deze ervaring reikt van de klassieke pianostukken waarvoor ik heb gestudeerd tot de rock- en popliedjes, jazz standards en Opwekkingsliederen waar ik lessen in heb gevolgd en stage gelopen.

Door mijn frisse en speelse aanpak werk ik goed met kinderen en jongeren. Tegelijkertijd zorgt mijn respect voor ieders muzikaliteit, en een groot geloof in de ontwikkelbaarheid daarvan ervoor dat ik ook een goede match ben voor (oudere) volwassenen.

Weet u nog niet zeker of pianoles bij u past? Een proefles is gratis en vrijblijvend!

Praktische informatie

Lessen duren 30, 45 of 60 minuten – voor erg jonge leerlingen 20 minuten – en vinden plaats bij u thuis in Zwolle. (Voor lessen in Lelystad: zie de website van de Kubus.) Voor (ver)gevorderde leerlingen is er eventueel de mogelijkheid om bij mij thuis les te nemen op een erg mooie Schimmel piano.

Lessen vanuit mijn privépraktijk kosten 25 euro per 30 minuten, 37,50 euro per 45 minuten, of 50 euro per uur. Lessen van 20 minuten kosten 16,67 euro.

Meer informatie over de pianoles

Voor meer informatie: klik door naar Pianodocente. Voor meer informatie over pianoles in het algemeen, klik door naar: Piano FAQ.